Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΕΑΚ - ΓΣΕΕ: Για την προετοιμασία της απεργίας στις 17 ΜΑΗ



Για την προετοιμασία της απεργίας στις 17 ΜΑΗ
15/5/2017

Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς του συνεχούς αγώνα για την ανατροπή των αντιλαϊκών μέτρων, που υλοποιεί αυτή η κυβέρνηση κατ’ απαίτηση του ΣΕΒ και των δανειστών
Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας της απεργίας της 17ης Μάη και ενημέρωσης των εργαζομένων για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που νομοθετεί η κυβέρνηση, συνδικαλιστές από τις οργανώσεις της ΓΣΕΕ και στελέχη της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ περιόδευσαν σε χώρους εργασίας.
Πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα κλιμάκιο συνδικαλιστών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΕΚΑ Γ. Μυλωνά, περιόδευσε στα εμπορικά πολυκαταστήματα του κέντρου της Αθήνας (HONTOS, NOTOS, ATTIKA).Περιοδείες πραγματοποιήθηκαν επίσης σε καταστήματα τραπεζών της Αθήνας και σε Βιομηχανίες Τροφίμων και Μετάλλου.
Το Σάββατο 13/5 στα πλαίσια της ενημέρωσης για την απεργία και τη συμφωνία της Κυβέρνησης για την κατάργηση της Κυριακής Αργίας, την νομοθέτηση της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων 32 Κυριακές, πολυπληθές κλιμάκιο με επικεφαλής τον Γ. Γ. της ΟΙΥΕ Π. Κυριακούλια περιόδευσε σε τοπικές αγορές και σε εμπορικό κέντρο της δυτικής Αθηνάς (West River και IKEA).
Όλη την προηγούμενη Εβδομάδα ακόμα και την Κυριακή περιοδείες πραγματοποιήθηκαν σε ιδιωτικά νοσοκομεία με επικεφαλής τον Γ. Γ. της ΟΣΝΙΕ Ν. Ακάκιο, σε χώρους εστίασης, επισιτισμού και ψυχαγωγίας με το μέλος Δ.Σ. ΕΚΑ Π. Πραβητιανό και Η. Γκιουλάκη στα αμαξοστάσια της ΟΣΥ .
Σε αυτόν τον αγώνα κανείς δεν περισσεύει, οι εργαζόμενοι ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε Κυβέρνηση, Εργοδότες, Δανειστές.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ, ΠΛ. ΚΛΑΘΜΩΝΟΣ 11 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου